De 110 leerlingen van het derde en vierde leerjaar van GO! basisschool HIMO in Willebroek vertrekken begin november met een moderne rugzak op bosklassen naar Durbuy dankzij het oudercomité en enkele gulle sponsors.

Naar tweejaarlijkse gewoonte gaan de leerlingen van het derde en vierde leerjaar op bosklassen. Hiervoor wil de school iedere leerling steeds een degelijke rugzak aanbieden, die nadien nog voor elke schooluitstap kan gebruikt worden.

Het oudercomité sponsorde de 110 rugzakken samen met Steve Kerremans (Groep Kerremans) en Peter De Bondt (De Bondt Finance). Ze stapten mee in dit project omdat hun kinderen in HIMO op school zaten en deze nog steeds leuke herinneringen aan onze school en bosklassen overhouden.

Goed materiaal is ook heel belangrijk vinden de sponsors.

Voor de keuze van het materiaal en de bedrukking van de logo’s werd er samengewerkt met VeeloHeero.

De bosklassen gaan door van maandag 6 november tot en met vrijdag 10 november in Durbuy (LPM – Adventure Valley). Activiteiten op het programma zijn: wandeltochten, hoogteparcours, rappellen en klimmen, fotozoektocht, speleologie. Een unieke ervaring voor de leerlingen.

Foto’s: https://we.tl/t-g0QYZ9LggF

Op de foto:

Sponsors Steve Kerremans (Groep Kerremans), Peter De Bondt (De Bondt Finance) en Younes Bakkali (voorzitter van het HIMO oudercomité)