Voormalig ATV-nieuwsanker en oud-leerkracht Marc Fransen zal op zondag 15 oktober 2023 in GO! basisschool De Blokkendoos in Aartselaar voorlezen.

VROBA vzw, Vriendenkring en Oudercomité van de school, organiseert een grote kinderboekenbeurs voor iedereen die graag leest.

Naast de boekenbeurs voorziet VROBA ook een kinderrommelmarkt en een familiebrunch.

Op zondag 15 oktober 2023 tussen 11 en 16 uur organiseert VROBA vzw de 33ste boekenbeurs van GO! basisschool De Blokkendoos in Aartselaar.

De vzw werkt dit jaar samen met boekhandel De Kleine Johannes uit Leuven.

De boekhandel levert donderdagavond 272 verschillende boeken aan de school en de leden van VROBA vzw etaleren de werken mooi in de turnzaal.

Op vrijdag mogen de kinderen van de school al een kijkje komen nemen. Op zondag is de boekenbeurs open voor iedereen die graag leest en een kinderboek wil aankopen.

Marc leest voor!

VROBA vzw vroeg Marc Fransen om dit jaar voor te lezen.

Marc was leraar Nederlands en Engels aan een Antwerpse middelbare school en als nieuwsanker van ATV informeerde hij de Antwerpenaren over het nieuws van hun stad.

Voor het gratis magazine Aansteker, op verschillende plaatsen verkrijgbaar bij de Aartselaarse horeca en winkels, interviewt hij lokale ondernemers en brengt hun verhaal in beeld.

Marc zal tijdens de boekenbeurs om 11u en om 14u voorlezen, telkens voor kinderen tussen 5 en 10 jaar.

Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht: de plaatsen zijn beperkt.

Via het volgende formulier kan je een plekje voor je (klein)kind reserveren: Boekenbeurs 2023 (vroba.online)

Kinderrommelmarkt en familiebrunch

Tijdens de boekenbeurs op zondag 15 oktober zorgen de leerkrachten ook voor een heerlijke familiebrunch. Wie hieraan wil deelnemen, kan zich inschrijven via de volgende link:

https://www.vroba.online/boekenbeurs-familiebrunch

Op de speelplaats zal er ook een kinderrommelmarkt zijn. Het Oudercomité zorgt hiervoor.

GO! basisschool De Blokkendoos en VROBA vzw bestaan dit schooljaar 60 jaar!